Windsurfschool Hoornse&Paterswoldsemeer


Surfen in Groningen? Dat kan wel degelijk! Je hoeft niet per se naar de Wadden- of Noordzee om in razend tempo over het water te gieren. Bij Teuntje de Slak is het ook mogelijk om te windsurfen. Stap op de plank en sjees direct vanaf het Hoornsemeer zo het Paterswoldsemeer op. Naast het verhuren van losse surf-sets, bied Teuntje de mogelijkheid om windsurfles te nemen. We vinden het belangrijk dat je het water pas op gaat zodra je weet wat je moet doen.

Check de mogelijkheden voor windsurflessen en clinic’s voor jong en oud

Klik op overzicht windsurf Hoornsemeer

Surfen in Groningen

Straks na het afronden van de lessen kan je vrijuit surfen door de wateren van Groningen. Naast het volgen van surfles bij Teuntje, mag je in de toekomst ook een losse windsurf-set huren. Dan stap je wanneer je maar wilt het water op om heerlijk te genieten. Tenzij de windkracht hoger is windkracht 5.

Liever in een (grote) groep leren windsurfen? Voor jongeren bieden we in de schoolvakanties diverse watersportkampen aan. Zo leer je allemaal nieuwe vrienden en vriendinnetjes kennen op en rondom het water. Meer weten over alle mogelijkheden die Teuntje de Slak te bieden heeft? Neem vooral contact met ons op!

Teuntjes windsurftrip West-Australia

Over Teuntje

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.